Blogia
lamemoria

Jornades

Jornades Ahir, dia 6 de novembre, es van celebrar, al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, les Jornades “Les xarxes per Internet, una forma de visibilitzar i promocionar a les dones”.

Les jornades van ser inaugurades per la Carme Sánchez, regidora del l’ajuntament de Castelldefels i vicepresidenta del cercle Tecnològic de Catalunya

En les Jornades van intervenir com a ponents: Montserrat Boix Periodista, investigadora, consultora i formadora en comunicació, TIC i gènere. Fundadora de la xarxa: 'Mujeres en Red', Mercé Molist Periodista catalana, especialitzada en Internet, comunitats virtuals i seguretat informàtica i Carmen Castro: Experta en Polítiques Europees de Gènere. Fundadora de la comunitat en xarxa'SinGENEROdeDUDAS'.

Posteriorment es va celebrar un col•loqui moderat per l’Illana Giner, de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya.
Totes les persones que van intervenir en les Jornades van coincidir que les Xarxes per Internet són un espai idoni de comunicació, intercanvi d’informació i de participació de les dones. També es va incidir que les dones tenim d’incloure les nostres opinions en Internet ja que si no ho fem no es trobaran i es perdrà una informació útil per altres dones i per la ciutadania en general.

Les jornades van comptar amb un total de 24 persones que van poder opinar i intervenir sobre un tema ple d’oportunitats per a les dones.





0 comentarios